Togstreik

1 day agoDerfor kan det bli togstreik i morgen. Norwegian utvider rutenettet fra TORP 07062022 1113.


Am 16 Maerz 1980 Ein S Bahnzug Der Br 275 Nach Oranienburg Auf Dem Noerdlichen Berliner Aussenring In Schoenfliess S Bahn Bahn Berlin Strassenbahn

Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokka 11 og 13 tirsdag.

. Blir ikke partene enige innen midnatt blir tusenvis av togpendlere rammet onsdag. Kun timer etter at togene sto stille kan togtrafikken bli rammet av en ny streik. Løsningen ble klar nesten fem timer på overtid onsdag morgen.

Hold Jernbane-Norge samlet Slik lød refrenget fra allsangen på Jernbanetorget da togene sto i to timer den 14. Arbeidsliv og faglig politikk Transport og kommunikasjon Jernbanepakke 4. Regjeringen løper fra løftene sine i Hurdalsplattformen.

I april gikk trafikken på TORP til himmels og i mai fortsetter veksten inn mot sommeren. Fordi de i stor grad har dreid seg om penger. 1 day agoDet pågår mekling i oppgjøret for ansatte i Spordrift AS og OneCo Networks AS.

Juni 2022 0811 Oppdatert 14. Juni 2022 AV JAN R. 1 day agoFull stans.

Togstreik over hele Østlandet tirsdag 140622 0633 140622 0633. Togansatte er sinte på regjeringen som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. 1 day agoDerfor var det togstreik på Østlandet.

For at togene skal kjøre forsvarlig og sikkert kreves beredskap for feilretting. Martin Holterhuset NTB. Togtilsette er skuffa over regjeringas plan for jernbana.

Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokka 11 og 13 tirsdag. 1 day agoFull stans. 1 day agoFra midnatt kan det bli ny togstreik.

Derfor var det full stans for alle toga på Austlandet. 1 day agoAlle togene på Østlandet sto stille mellom klokken 11 og 13 på tirsdag på grunn av streik blant togansatte. 1 day agoTogstreik mot oppsplitting og EU-diktat Støre hold nå ord du er ved Kongens bord.

Kan få store konsekvenser for reisende på Romerike 140622 1355 140622 1457. 21 hours agoFem timer på overtid kom løsningen som betyr at det ikke blir togstreik. Streiken ble gjennomført fordi togansatte er sinte på regjeringen som beskyldes for å drive med høyrepolitikk.

Togansatte er sinte på regjeringen som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokka 11 og 13 tirsdag. 1 day agoTogansatte er sinte på regjeringen som beskyldes for å drive med høyrepolitikk.

I stedet for å saml. 1 day agoTogansatte er sinte på regjeringen som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. 0504 Ingen togstreik.

Ifølge Bane Nor vil togtrafikken i Stor-Oslo samt på Ofotbanen i Narvik stanse fra onsdag morgen dersom partene ikke kommer til. 1 day agoFull stans. Derfor kan ikke togene kjøre der de ansatte ved Spordrift som ivaretar beredskapen vår tas ut til streik forklarer konserndirektør for drift og teknologi i.

Stadig flere reiser fra TORP 08062022 1130. Togstreik over hele Østlandet tirsdag. Spekter er kommet til enighet i meklingen med LO Stat og YS Spekter for Spordrift AS.

Men i den pågående togmeglingen ligger. Tirsdag formiddag var det klart for tog-streik på Østlandet. 1 day agoAlle togene på Østlandet sto stille mellom klokken 11 og 13 på tirsdag på grunn av streik blant togansatte.

- Mange stemte Arbeiderpartiet for å unngå dette 140622 1659 140622 1659. - Jeg håper at regjeringen hører etter økt konkurranse vil gjøre jobben vår mye vanskeligere forteller lokomotivfører Ola. Nesten alle oppgjørene i vårens lønnsoppgjør har endt uten streik.

Togstreik over hele Østlandet tirsdag. 1 day agoTogstreik over hele Austlandet i dag. Juni 2022 0812 Denne streiken handler om at hele dette sirkuset med oppsplitting konkurranseutsetting og privatisering må stanses og at Norge skal få en effektiv jernbane til det beste for passasjerene og de ansatte sier forbundsleder Rolf.


Pin Pa Norway


Our Gallery The Vision Of Tim Huhn Art Deco Illustration Art Deco Paintings Art Deco Posters


Pin En Informacje


Ostlands Posten Skitten Sno Bredte Seg Utover Fjorden Gult Kort Eller Helt Nodvendig Sno Kort Utfordringer


Pin Pa Norway


Pin En Informacje


Pacific Star Mirage Art Deco Illustration Art Deco Posters Art Deco Artwork


Mulig Streik Blir Det Ikke Enighet Gar 101 Ansatte I Bane Nor Ut I En Streik Som Vil Ramme Gjovikbanen Kongsvingerbanen Og Stasjoner I Trondel Oslo Stor Foto


Our Gallery The Vision Of Tim Huhn Art Deco Illustration Art Deco Paintings Art Deco Posters

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1